Klubtøj

Hvidovre Atletik & Motion

  • 17/05/2016
  • #HvidovreAM

Hvidovre Atletik & Motion har med Craft som leverandør og Kaiser Sport og Ortopædi som samarbejdspartner udviklet to forskellige tøjkollektioner.

  • Klubtøjskollektionen som er helt unik, og specielt designet kun til os! Der er 10-12 ugers leveringstid, så der er typisk bestilllinger januar og august til hhv udendørs- og indendørssæsonen. Pga udgifterne har vi kun et lille lager af de mest solgte produkter og størrelser.
  • Fritids- og træningskollektionen er hentet fra Crafts standardkollektion, og her bestiller vi typisk den 1. og den 14. om måneden med ca. 2 ugers leveringstid, da det skal fra centrallager i udlandet via trykkeri inden det lander i Hvidovre.

Alle priserne er inkl. moms og med en helt speciel Hvidovre AM rabat fratrukket.

Ønsker du at bestille varer, så skal du downloade bestillingsskemaet, og følge anvisningerne.

Kaiser Sport & Ortopædi er Danmarks ubetinget fagligt bedste sportsbutikskæde med udgangspunkt i deres oprindelige butik i Brønshøj, og nu med afdelinger også i Slagelse og Horsens, og fra 1.maj også i Holbæk. Kaiser Sport & Ortopædi giver unik rådgivning indenfor korrekt skovalg, udarbejdelse af personlige fodindlæg, behandling og testning. Du kan læse meget mere om vores gode rabataftale med dem, samt hvordan du handler hos dem.

Du finder Kaiser Sport & Ortopædi på Frederikssundsvej 141-143 i Brønshøj. Du kan bestille tider og kontakte dem på 3828 6989 eller på mail info@kaisersport.dk. Du kan se åbningstider og hvordan du finder vej.