CrossFit

K├Žnturjon Gym

  • 07/05/2018
  • #k├Žnturjon_gym #CrossFit #hvidovream

Træningsformen CrossFit tager i disse år verden med storm og i Hvidovre Atletik er vi på forkant med udviklingen med vores seneste tilføjelse til klubben: KÆNTURJON GYM. 

 
KÆNTURJON GYM er et fællesskab i foreningsregi, for folk der har funktionel træning i blodet. Her kan man træne crossfitinspireret træning med primær vægt på styrketræning, kondition og gymnastiske øvelser. 
 
KÆNTURJON GYM er en selvstændig underafdeling til Hvidovre Atletik & Motion med ca. 130 medlemmer (ultimo 2021), og bliver båret af dygtige crossfittrænere og en håndfuld frivillige. I klubben lægger vi vægt på fællesskabet og et godt og sjovt træningsmiljø. 
 
Medlemskab i KÆNTURJON GYM koster 200 kr./md., og giver adgang til vores crossfitinspirerede styrketræningsområde, platforme og atletikfaciliteter. Hvis man også ønsker medlemskab til holdtræning, koster det yderligere 100 kr./md. Teen medlemskab koster kr. 150,- Medlemmer i KÆNTURJON GYM får udleveret en nøglebrik mod et depositum på 200 kr., der så giver adgang til hallen 24-7. 

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/kaenturjongym/ 

Følg os på Instagram https://www.instagram.com/kaenturjon_gym/ 

 
Er du medlem af KÆNTURJON GYM, så kan du søge om optagelse i denne Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/429967887167971/.

Her vil du kunne følge med i hvad der rører sig i klubben, og modtage vigtige informationer om sociale arrangementer med videre.

Holdplan gældende fra uge 43 (justeres løbende)  

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdbeskrivelse:

WOD/SELVTRÆNING: Til disse træninger er der ingen træner, men én af de garvede medlemmer står for en opvarmning samt dagens WOD. Der er fokus på at få pulsen op og de ikke så "svære" øvelser. Hvem har ikke lyst til at starte ugen med en gruppe træningsglade mennesker?  

HIIT: HIIT er et hold for dig, som ønsker at få kickstartet din dag med at få pulsen op, brugt dine muskler, sved på panden, og smil på læben! Der bliver givet gas med både vægte, kropsvægt og træneren nu kan finde på af øvelser. Få den bedste start på dagen!

WOD/BASIS: Dette hold er et begynderhold der introducerer til crossfit og har fokus på teknikken i de forskellige øvelser. I timen vil der blive gennemgået de grundlæggende crossfitøvelser og WOD (Workout Of the Day) vil være kortere og mere enkle.

VL (Vægtløftning): Dette hold er 1 times undervisning i klassiske øvelser indenfor vægtløftning. Fokus ligger på at blive fortrolig med løftene og få indarbejdet en god og korrekt løfteteknik. Ligeledes vil der blive arbejdet med de relevante støtteøvelser – front squat, back squat, overhead squat, push press, mobilitetstræning med mere. Niveauet tilpasses den enkelte, så alle kan være med.

TEEN: Disse hold er for vores stærke og seje 13-16 årige. Der tages udgangspunkt i basisøvelserne og trænes teknik og opbygges styrke. Der er også en WOD som kombinerer øvelserne med pulstræning til slut i timen.Der er adgang forbudt for voksne!  wink

WOD: WOD står for ‘’Workout of the Day’’. Timen starter med en opvarmning, efterfulgt af en teknik- eller styrkedel og sluttes af med en WOD. De forskellige øvelser vil blive forklaret grundigt og gennemgået med udgangspunkt i det individuelle niveau.

STRETCH/MOBILITY:

 

STYRKE/SELVTRÆNING: Det primære fokus på dette hold er, at blive stærkere i en enkelt øvelse ad gangen - i en cyklus på 8 uger. Ét garvet medlem skriver program på tavlen og sørger for en god opvarmning. Timen sluttes af med en lille finisher, hvor pulsen kommer op. 

FAMILY: Et familiehold for dig og dine børn i alderen 8-12 år.

 


Kontaktpersoner

Robert Gylling
kghvidovre@gmail.com

Therese Holm
kghvidovre@gmail.com